Dragi klijenti,

Predstavljemo Vam neke od usluga koje već niz godina pružamo svima kojima se na prozoru dogodi neki kvar, zatreba zaštita od sunca ili nešto slično za što je potreban savjet ili rad.

 Poslujemo u djelatnosti:

  • prodaja i montaža –  PVC i ALU Roletni –  venecijaneri  –  komarnici – zaštita od insekata
  • popravka i servis starih i novih roletni,
  • zamjena i ugradnja potrošnog materijala u roletnarstvu,
  • restauracija starih drvenih roletni,

Cjelokupni program izrađujemo isključivo po mjeri i na taj se način prilagođavamo Vašim idejama i prostoru u kojem živite ili radite.

Nazovite naše brojeve telefona i u najkraćem mogućem roku posjetit će Vas netko od naših radnika u Vašem domu ili na radnom mjestu.

Predočit ćemo Vam uzorke proizvoda, ako je potrebno porazgovarati o idejnom riješenju te Vam dostaviti ponudu. Ukoliko ponudu prihvatite za Vas ćemo odraditi sve prema dogovoru. Prvi sastanak I izradu ponude nećemo Vam naplatiti.  nudimo Vam jednostavno i profesionalno mjenjanje Vaših dotrajalih roleta. Zamjena starih roletni uključuje zamjenu lamelnog plašta-zastora, mehanizma i vodilica.

PVC I ALUMINIJUMSKE ROLETNE su nedeljivi deo Vašeg stana ili kuće u savremenom građevinarstvu. Ugrađuju se na prozore sa ili bez spoljne kutije u bojama po Vašem izboru. Proizvode se u velikom broju boja i dezena. Visokoestetski su proizvod, sa nizom dodatnih funkcija kao što su zaštita od hladnoće, toplote, kiše, …

Postoje vise sistema i materijala koji se koriste za izradu roletni. Zastor može biti aluminijumski sa poliuretanskom ispunom ili pvc. Spoljna petougaona kutija može biti dvodelna alu ili jednodelna od pocinkovanog plastificiranog lima. Unutrašnja četvorougaona kutija izradjuje se od pvc-a ili aluminijuma sa termo izolacijom. Kod svih tipova roletni moguće je ugraditi bravice za zaključavanje.

Posebno su karakteristične aluminijumske roletne koje su ispunjene nezapaljivim poliuretanskim ispunama za termičku i zvučnu izolaciju. Ove roletne štite ljeti od vrućina, zimi od gubljena toplote i do 50%, te se mogu koristiti u svim vremenskim uslovima. Izrada i montaža se vrši po traženim dimenzijama. Postoji mogućnost ugradnje elektromotora pri čemu roletnom rukujete pomoću daljinske komande ili taster prekidača. Sve ove karakteristike aluminijumsku roletnu čine dugotrajnom zaštitom za sva vremena. Radimo popravku roletni na celoj teritoriji Beograda.